عکاسی خیابانی

عکاسی خیابانی

بهترین دوربین برای عکاسی خیابانی دوربینی است که به شما امکان می‌دهد به سرعت و به راحتی عکس بگیرید. دوربین‌های بدون آینه: به دلیل اندازه کوچک و وزن کم، انتخابی محبوب برای عکاسی خیابانی هستند.

دوربین‌های کامپکت: به دلیل حمل آسان و پنهان کردن در جیب یا کیف، محبوب هستند. گوشی‌های هوشمند: همیشه در جیب شما هستند و می‌توانند برای عکاسی خیابانی به صورت ناگهانی مفید باشند.

نکاتی که باید در نظر بگیرید: اندازه و وزن: دوربین باید به اندازه کافی کوچک و سبک باشد تا بتوانید به راحتی آن را با خود حمل کنید. کیفیت تصویر: دوربین باید حسگر با رزولوشن بالا و عملکرد خوب در نور کم داشته باشد.

سرعت و فوکوس خودکار: دوربین باید فوکوس خودکار سریع و دقیقی داشته باشد تا بتوانید از سوژه‌های در حال حرکت عکس بگیرید. در عکاسی خیابانی، همیشه لازم نیست از سوژه‌های خود اجازه بگیرید.

در بسیاری از موارد، مردم متوجه عکاسی شما نمی‌شوند یا به آن اهمیتی نمی‌دهند. اما، در برخی موارد، ممکن است بخواهید از سوژه خود اجازه بگیرید: اگر از آنها پرتره می‌گیرید. اگر آنها در حال انجام فعالیتی خصوصی هستند.

اگر از آنها در یک مکان عمومی شلوغ عکس می‌گیرید. برای گرفتن اجازه، می‌توانید: به آنها لبخند بزنید و سر تکان دهید. از آنها بپرسید که آیا می‌توانید از آنها عکس بگیرید. کارت ویزیت خود را به آنها بدهید و از آنها بخواهید که در صورت تمایل با شما تماس بگیرند.

برای عکاسی خیابانی بهتر است، به دنبال نور خوب باشید: نور می‌تواند عکس‌های شما را زیبا و جذاب کند. ترکیب‌بندی را در نظر بگیرید: سوژه خود را در قاب عکس به گونه‌ای قرار دهید که جذاب باشد.

از صبر و حوصله استفاده کنید: برای گرفتن عکس‌های خوب خیابانی، صبر و حوصله لازم است. به طور مداوم تمرین کنید: هرچه بیشتر عکاسی کنید، بهتر خواهید شد.

اگر قصد اجاره آتلیه عکاسی در اصفهان را دارید، ما به شما بهترین آتلیه عکاسی در اصفهان را معرفی میکنیم، آتلیه عکاسی انعکاس با داشتن فضایی بینظیر وبا امکانات عالی فضایی ایده آل را برای عکاسی از محصولات در اختیار شما قرار میدهد.

شما عزیزان برای اجاره آتلیه و عکاسی و فیلمبرداری از محصولات فقط کافیست با شماره ۰۹۱۳۱۱۷۵۶۲۱ بگیرید.

در این مقاله در مورد عکاسی خیابانی و مهارت های مورد نیاز آن صحبت می کنیم. امروزه در شبکه های مجازی افرادی دوربین به دست را مشاهده می کنید، که به دنبال عکاسی از افراد با ماشین های لوکس، خانم های زیبا و شیک پوش هستند.

در واقع عکاسی خیابانی نقطه مقابل عکاسی از سوژه های لوکس و پر زرق و برق است. عکاسی خیابانی سبکی از عکاسی مستند به شمار می رود، که به دنبال سوژه های ناب و متفاوت از زندگی روزمره عامه مردم است.

عکاسان خیابانی در خیابان ها، مراکز خرید، پارک ها و… به دنبال پیدا کردن موقعیت مناسب و مورد نظر خود هستند و معمولاً اهداف اجتماعی و سیاسی را دنبال می کنند.

بنابراین آنچه در پیجهای اینستاگرامی و شبکه های مجازی به عنوان عکاس خیابانی معرفی می گردد، به هیچ عنوان با روح عکاسی خیابانی تناسب ندارد.

اگر شما عزیزان علاقمند به آموزش عکاسی، آموزش رتوش حرفه ای عکس، آموزش بازسازی عکس های قدیمی، آموزش ساخت کلیپ حرفه ای در بهترین آتلیه اصفهان هستید، کافیست با شماره ۰۹۱۳۱۱۷۵۶۲۱ تماس بگیرید.

آتلیه عکاسی انعکاس در زمینه عکاسی و فیلمبرداری از مراسم عروسی، ساخت کلیپ فرمالیته، عکاسی نامزدی، عکاسی تبلیغاتی از محصولات، عکاسی صنعتی، چاپ و صحافی انواع آلبوم عروسی، عکاسی بارداری، عکاسی از کودکان، عکاسی جشن تغییر جنسیت و… فعالیت می کند.

عزیزانی که از پکیج های عکاسی و فیلمبرداری آتلیه عکاسی انعکاس استفاده کنند به عنوان هدیه ویژه آتلیه انعکاس، کلیپ فرمالیته آن ها رایگان گرفته می شود، همچنین هزینه خدمات آتلیه بصورت اقساط طولانی مدت دریافت می شود.

عکاسی خیابانی

عکاسی خیابانی ثبت لحظه های ناب و متفاوت از زندگی عادی و روزمره افراد در خیابان، پارک ها و به طور کلی مکانهای که عموم افراد رفت و آمد می کنند، است.‌ عکاسان خیابانی معمولاً در شهرها و نقاط پر رفت و آمد به دنبال سوژه های خود می گردند.

در برخی تعاریف عکاسی خیابانی، عکاسی بی هوا تعریف شده است. این به این معنی است، که معمولاً سوژه ها از عکاسی اطلاعی ندارند و عکاس به صورت ناگهانی و بدون هماهنگی با انها عکاسی کرده است.

عکاسی خیابانی چیست؟

عدم اطلاع سوژه ها باعث می شود، عکس ها جذابتر، واقعی تر و هدفدارتر باشد. معمولاً هدف عکاس خیابانی روایت مسئله های سیاسی یا اجتماعی است که با بهره گیری از سوژه های خود این هدف را بازگو می کند.

در اغلب اوقات عکس ها حاوی درون مایه طنز تلخ اجتماعی و سیاسی هستند. به طور معمول عکاس خیابانی از اشخاص خاص و رفتارهای آنها برای روایت هدف خود استفاده می کند.

از آنجا که سوژه از عکاسی بی خبر است، ژست نگرفته و خود واقعی اش را به نمایش می گذارد. احساسات فرد در لحظه عکاسی واقعی بوده و روایتگر زندگی واقعی و عادی افراد جامعه است.

علاوه بر افراد، رفتارها و احساسات آنها در برخی موارد عکاس خیابانی از اشیاء، ماشین ها، درختان و حتی جانوران نیز به عنوان سوژه استفاده می کند. بسته به هدف عکس، عکاس به دنبال سوژه خود گشته و در موقعیت مناسب آن را شکار می کند.

عکاس خیابانی باید دید باز و دقیق نسبت به افراد و اتفاقات در جریان داشته باشد و بتواند در لحظه نسبت به آن واکنش نشان دهد. در عین حال تسلط بر توانایی‌هایی برای عکاسی واجب و لازم است.

تفاوت عکاسی خیابانی با شاخه های دیگر عکاسی

عکاسی خیابانی به عنوان یکی از شاخه های هنر عکاسی شباهت های بسیار زیادی با دیگر شاخه های عکاسی داشته که باعث می شود، برخی مخاطبان آن را با شاخه های دیگر اشتباه بگیرند.

بسیاری از افراد عکاسی خیابانی را همان عکاسی مستند در نظر می گیرند، ولی بین عکاسی خیابانی و عکاسی مستند تفاوت هایی وجود دارد. از جمله این تفاوت می توان به برنامه ریزی برای عکاسی مستند اشاره کرد.

در حالیکه در عکاسی خیابانی عکاس به دنبال سوژه های خود میگردد و زمانی که آنها را پیدا کند، در لحظه اقدام به عکاسی می کند و حتی ممکن است، با تعلل و درنگ سوژه خود را از دست بدهد.
از دیگر تفاوت های عکاسی خیابانی با عکاسی مستند در هدف عکاسی است. در اغلب اوقات هدف عکاسی مستند روایتگر یک اتفاق است.

اما عکاسی خیابانی به عنوان شاخه ای از عکاسی آینه ای، مردم و زندگی روزمره آنها با هدف نشان دادن مسائل اجتماعی و سیاسی به تصویر می کشد.

تفاوت عکاسی خیابانی با شاخه های دیگر عکاسی

در واقع عکاسی خیابانی بر روی موضوع خاص تمرکز نکرده و مسائل روزمره زندگی افراد جامعه را به صورت تصادفی و ناگهانی به تصویر می کشد.
بین عکاسی خبری و عکاسی خیابانی شباهت های بسیار زیادی وجود دارد و در برخی موارد عکاسی خیابانی رسالت عکاسی خبری را نیز انجام می دهند و به وسیله عکس های ناگهانی خود اخبار زیادی را منتقل می کند.

مهارت های لازم برای عکاسی خیابانی

۱. مهارتهای عکاسی

از آنجا که لوکیشن اصلی عکاسی خیابانی فضای عمومی و مکان های خارج از استودیو می باشد، تجهیزات و امکانات کنترل شده آتلیه در اختیار عکاس قرار نخواهد داشت.

همچنین از آنجا که عکاس خیابانی باید در لحظات آنی اقدام به عکاسی نماید، مهمترین مهارت لازم برای عکاسی خیابانی تسلط بر تخصص و دانش عکاسی است.

در اماکن عمومی باید از نور طبیعی استفاده کرد و امکان نورپردازی حرفه ای وجود نخواهد داشت. زاویه دوربین، جهت تابش نور طبیعی و بسیاری موارد دیگر وجود دارد، که عکاس خیابانی باید قادر به کنترل و تنظیم آن باشد.

مورد دیگر از آنجا که سوژه در حالت طبیعی خود قرار داشته و اقدام به ژست گرفتن نمی کند، چنانچه عکاس مهارت لازم در عکسبرداری را نداشته باشد، سوژه از حالت خود خارج شده و لحظه های ناب عکاسی از دست خواهد رفت.

۲.‌ روابط عمومی بالا

دومین مهارت لازم برای عکاس خیابانی توانایی ارتباط با سوژه های خود است. چنانچه عکاس توانایی ارتباط با سوژه را نداشته باشد، ممکن است، سوژه اجازه عکاسی به عکاس خیابانی ندهد.

در بسیاری از موارد اجازه سوژه لازم است و چنانچه عکاس خیابانی بدون اجازه از سوژه عکاسی نماید، اجازه چاپ و انتشار عکس را نخواهد داشت.‌ به خصوص اگر عکاسی خیابانی قصد استفاده از عکس را در زمینه های تجاری داشته باشد.

مهارت های لازم برای عکاسی خیابانی

۳. دقیق بودن

یک عکاس خیابانی باید از دقت زیادی در جزئیات برخوردار باشد. تیزبینی باعث می‌شود سوژه ها را زودتر و راحتتر پیدا کنید. عکاس خیابانی باید با نگاه کلی به خیابان و محل، جزئی ترین موارد و سوژه ها را تشخیص دهد.

۴. سرعت العمل در عکاسی

عکاس خیابانی باید سرعت زیادی در عکاسی داشته باشد. چه بسا در یک لحظه سوژه ی خود را از دست بدهد. دوربین عکاس همیشه باید آماده باشد.

هر چقدر عکاس در کار خود حرفه ای تر باشد، به امکانات و قابلیتهای دوربین خود آگاه تر باشد، موقع پیدا کردن سوژه سریعتر عکاسی کرده و عکسهای خاصتری خواهد گرفت.

از آنجا که عکاس زمانی برای آماده سازی دوربین و تجهیزات عکاسی ندارد، باید همیشه در حالت آماده باش برای عکاسی قرار داشته باشد. بهتر است ، هنگام عکاسی از چهره افراد دیافراگم دوربین را بازتر کرده تا عمق کمتری ایجاد شود و توانایی محو کردن پس زمینه را داشته باشید.

نکات مهم در عکاسی خیابانی

۱. تجهیزات لازم همراه داشته باشید.
هنگام عکاسی خیابانی مجموعه ای از تجهیزات کامل ولی ضروری را همراه داشته باشید. عکاس خیابانی مدام در حال حرکت است، بنابراین باید تجهیزات خود را همراه داشته باشد، ولی برای راحتی تنها لوازم ضروری را حمل کنید.
۲. لنزهای مناسب همراه داشته باشید.
از آنجا که سوژه عکس ممکن است، هر جا و در حالت باشد، برای عکاسی باید لنزهای مورد نیاز را همراه خود ببرید. بهترین آتلیه عکاسی در اصفهان با کادری با تجربه و حرفه ای و تجهیزات روز عکاسی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.
۳.از دوربین‌های سلک استفاده کنید.
بهتر است، دوربین عکاس خیابانی علاوه بر داشتن قابلیتهای مختلف،‌از نوع سبک انتخاب شود. عکاس لازم است، ساعت‌های طولانی دوربین را در دست بگیرد، هرچه قدر دوربین شما سبک تر باشد، در هنگام عکاسی راحتتر هستید، و از آزادی عمل بیشتری برخوردار خواهید بود.
۴‌. عکاسی سیاه و سفید.
بیشتر عکسهای ماندگار خیابانی حالت سیاه و سفید دارند. سياه و سفید بودن عکس تاثیر گذاری آن را بیشتر می‌کند. بنابراین از این نکته غافل نشوید‌که هر چند که عکسهای رنگی نیز به خوبی هدف را منتقل کرده و روحی زنده دارند.

نکات مهم در عکاسی خیابانی
۵.اجازه بگیرید.
اگر سوژه عکس شما افراد هستند بهتر است، برای انتشار عکس از آنها اجازه بگیرید ‌در برخی کشورها انتشار عکس افراد بدون اجازه آنها غیر قانونی است.

بعد از ثبت عکس خود بهتر است ،با سوژه صحبت کنید و او را در جریان عکاسی قرار دهید. سعی کنید، رضایت سوژه را برای چاپ و انتشار عکس بدست آورید.
۶. عکس را ادیت نکنید.
بهتر است عکس خیابانی را ویرایش و ادیت نکنید. هنگام عکاسی سعی کنید، عکس حرفه ای و با کیفیت ثبت کنید تا مجبور به ویرایش عکس نباشید. هر چقدر عکس حالت طبیعی تر داشته باشد، تاثیر گذاری بیشتری دارد.

جمع بندی

عکاسی خیابانی از زیر شاخه های عکاسی بی هوا محسوب می‌شود. در اکثر اوقات سوژه از عکاسی بی‌خبر است. افراد با واکنش‌های طبیعی خود در زمان بروز احساسات مختلف سوژه ی عکاس خیابانی قرار می گیرند.

هدف عکس خیابانی معمولا روایت مسئله ای سیاسی و اجتماعی با دورن مایه طنز تلخ است. عکاس خیابانی باید از سرعت بالا در عکاسی برخوردار باشد،تا در زمان رویت سوژه بدون اتلاف وقت اقدام به عکاسی نماید.

چنانچه از این مهارت برخوردار نباشد، چه بسا سوژه ای را که مدتها در جستجوی آن بوده است از دست بدهد. عکاسی خیابانی شباهت‌هایی با عکاسی مستند دارد، ولی از آن متفاوت است.

عکاسی خیابانی به نوعی عکاسی خبری نیز محسوب می شود. هنگام عکاسی خیابانی بهتر است، لنزهای مناسب همراه داشته باشید، تا عکسهای با کیفیت تری ثبت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *